(video) FC Zimbru contestă arbitrajul din ultima etapă: Despre „ajutorul FMF – Gabriel Tupicica”

FC Zimbru contestă arbitrajul din ultimul meci al Diviziei Naționale de fotbal. Reprezentanții clubului au emis un comunicat de presă la care au selectat mai multe faze controversate. Amintim că meciul disputat la Suruceni, s-a încheiat cu victoria gazdelor, 1 la 0.

(video) FC Zimbru contestă arbitrajul din ultima etapă: Despre „ajutorul FMF – Gabriel Tupicica”
(Foto: Zimbru.md)

„Stimați Prieteni, începând de astăzi, FC Zimbru lansează o serie de reportaje cu titlul “Mulțumim Federației Moldovenești de Fotbal”. Prin această acțiune ne propunem scoaterea în evidență a “ajutorului” acordat de FMF către cel mai titrat club de fotbal din Republica Moldova”, scrie pe pagina oficială a clubului, aluzie la mai multe acuzații precum că multipla campioană a Moldovei ar fi sprijinită de forul fotbalistic. Vedeți mai jos fazele încriminate de FC Zimbru.

Pub

Meciul Sf. Gheorghe Suruceni - FC Zimbru Chișinău s-a disputat duminică, 27 mai și a fost condusă la centru de o brigadă de arbitri în frunte cu Gabriel Tupicica. Interesant este că Tupicica domiciliază în orașul Ialoveni, reședința raionului din care face satul Suruceni.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub