(video) Dorin Chirtoacă, foc și pară după ședința de judecată: „Acesta nu-i proces, e bătaie de joc și mai mult nimic”

Ex-primarul capitalei, Dorin Chirtoacă a ieșit foc și pară de la ședința de judecată desfășurată astăzi. Dânsul acuză procurorul său de cauză, Robu Dumitru, de minciuni. De asemenea, fostul edil susținene că examinarea cazului are loc cu abateri, iar acuzatul face tot posibilul pentru a tărăgăna procesul.

Imediat după ședința de judecată, Dorin Chirtoacă a prezentat jurnaliștilor o înregistrare unde, potrivit fostului edil, judecătorul Negru Alexandru a pronunțat fraza „toate întrebările le puneți la sfârșitul ședinței pentru că se prelungește prea mult circul respectiv”, însă procurorul Dumitru Robu neagă că au fost pronunțate aceste cuvinte în ședința de judecată, fiind numit mincinos de către Chirtoacă.

„În momentul în care judecătorul a spus „circul respectiv se prelungește”, am cerut recuzarea lui. Procurorul, Robu Dumitru, este un mincinos. El neagă că judecatorul a spus cuvântul „circ” în ședința de judecată. Și iată că l-ați auzit înregistrarea. Despre ce era vorba? Noi l-am prins și la dna Păduraru și aici la domnul Negru”, a declarat Chirtoacă.

Pub

De asemenea, fostul edil l-a acuzat pe Dumitru Robu că l-ar fi amenințat.

„A spus că, dacă voi publica această înregistrare, el îmi va schimba măsura preventivă în arest. Am s-o dau publicității”. 

Dorin Chirtoacă a mai adăugat că în timpul ședinței, procurorul și avocatul lui Grozavu, Iurie Mărgineanu, îți fac schimb de semne.

„Procurorului i-a făcut semn avocatul lui Grozavu, Iurie Mărgineanu, iar aceasta nu este permis. După care, el nu a recunoscut că a primit acest semn, iar Mărgineanu i-a spus că „da, a făcut acest semn” în adresa procurorului Robu Dumitru. El neagă lucrul acesta, acum râde în bătaie de joc, iar judecătorul Negru îl acoperă, pe când judecătoarea Păduraru îi acoperă pe amândoi”, a declarat Chirtoacă.

În acest sens, procurorul Dumitru Robu a ținut să precizeze că nu va comenta declarațiile făcute de Chirtoacă.

 „Nu voi comenta cele spuse de inculpat. Partea apărării și-a atins scopul de a nu finaliza audierea martorului Grozavu Nistor și de a tărăgăna procesul. Este deja a 7-a ședință de judecată de audieri. Afirmațiile avocaților și a inculpatului sunt nefondate și neîntemeiate”, a conchis procurorul.

UNIMEDIA amintește că Dorin Chirtoacă este cercetat pentru trafic de influență și corupere pasivă în dosarul parcărilor cu plată. Dânsul se declară nevinovat. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub