(video) Deputații PL, împotriva modificării legislației, după invalidarea alegerilor din Chișinău: „De vină nu e legislația, sunt cei care au furat votul”

Deputații Partidului Liberal se declară împotriva proiectului de hotărâre cu privire la efectuarea unei analize ample, evaluări și expertize a legislației electorale care a stat la baza invalidării alegerilor locale noi în municipiul Chișinău.

Foto: UNIMEDIA

Fiecare încearcă să se detașeze de această încălcare. Legislația spune clar că după ce alegerile sunt declarate nule, se organizează alegeri repetate, ceea ce nu s-a întâmplat. Asta demonstrează că avem o decizie politică. Nu s-a pedepsit candidatul care a încălcat, pentru că dacă ar fi fost pedepsit candidatul care ar fi încălcat, acesta ar fi mers la CEDO și i s-ar fi dat câștig de cauză.

S-a furat miliardul, au schimbat legislația ca să nu mai poată fura. S-a furat votul omului, acum fac modificări la legislația electorală.

De vină nu e legislația, sunt cei care au furat votul”, au declarat liberalii.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.