(video) Declarație de presă susținută de copreședinții Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu

Copreședinții Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României, George Mocanu și Bogdan-Ionel Rodeanu, au făcut declarații de presă după cea de-a șasea ședință a Comisiei.

Cei au declarat că în cadrul Comisiei au discutat despre cooperarea bilaterală, precum și au stabilit un plan de acțiuni care vor contribui la întărirea instituțiilor statului.

Foto: captura video

„Ne bucurăm de finalizarea celei de-a șasea reuniune a Comisiei Comune pentru Integrare Europeană dintre Parlamentul Republicii Moldova și Parlamentul României. Aceasta înseamnă o accelerare a cooperării bilaterale la nivel parlamentar. Ne-am asumat un plan de acțiuni, o serie de priorități care vor contribui direct la ceea ce înseamnă reformă, întărirea instituțiilor statului, asistență tehnică și financiară pentru Republica Moldova ca sprijin direct”, a declarat Bogdan-Ionel Rodeanu, copreședintele Comisiei Comune pentru Integrare Europeană din partea României.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.