(video) De data aceasta despre inocență: „Just a boy”- O nouă piesă, lansată de Valeria Stoica

Se regăsește în versuri și în starea pe care o transmite muzica. De data aceasta, despre inocență. „Just a boy” este a 4-a piesă compusă și cântată de Valeria Stoica, artista născută în Republica Moldova.

captură video

„Ideea în spatele poveștii rezonează cu întamplările vieții mele până acum la un nivel foarte profund - mă regasesc în versuri cât și în starea pe care o transmite muzica, dar mai ales prin imaginile pe care am reușit să le surprindem exact cum ne doream. Este o piesă despre inocență”, a spus interpreta.

Clipul descrie relația dintre doi copii care decid să evadeze din rutina zilnică înconjurată de maturi și de reguli.

Acesta a fost filmat de Nicu Dragan, cu care a mai lucrat și la celelalte clipuri, și a fost filmat pe meleagurile natale, acolo unde a copilarit Valeria.

Valeria își pregateste albumul de debut. Toate piesele vorbesc aproape cronologic despre relațiile interumane. Ultima piesa “Get Back”, are si un remix, ambele sunt deja în playlisturile radiourilor online din Statele Unite, pe Radio Five în Turcia și în top 200 în Itunes Italia.

în urmatoarea perioada, Valeria va fi prezentă pe scena evenimentului ‘The Fresh in the Garden, pe 9 iunie la Gradina Botanica București, și va canta anul acesta la Lavander Fest, Moldova.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.