(video) De ce nu i-a fost permis lui Chirtoacă să vorbească în fața protestatarilor. Cum comentează Maia Sandu

După ce fostul primar al capitalei, Dorin Chirtoacă, s-a supărat pe faptul că liderii PAS și PPDA ar fi refuzat să-i ofere microfonul pentru a ține un discurs în fața protestatarilor, Maia Sandu a venit cu o reacție. Dânsa a menționat că manifestațiile nu reprezintă locul pentru a vedea câtă lume o să-l susțină, dacă el vrea să iasă și să vadă doar acest lucru.

„Dorin Chirtoacă trebuie să înțeleagă că acesta nu este locul pentru a verifica dacă oamenii îl iubesc sau nu. Noi acum luptăm cu dictatura. Dacă și el vrea să lupte cu dictatura, să-și adune atunci susținătorii și să iasă la proteste. Dar dacă el vrea să iasă și să vadă câtă lume o să-l susțină, nu este momentul potrivit”, a susținut Maia Sandu în cadrul emisiunii „Politica” de la postul de televiziune tv8.

La cele spuse de Maia Sandu, cu o reacție a venit Dorin Chirtoacă. 

(video) De ce nu i-a fost permis lui Chirtoacă să vorbească în fața protestatarilor. Cum comentează Maia Sandu

UNIMEDIA amintește că fostul primar al capitalei și prim-vicepreședintele Partidului Liberal, Dorin Chirtoacă, s-a arătat indignat pe faptul că liderii PAS și PPDA nu vor să discute cu el, mai mult, în timpul protestelor, cei doi ar fi refuzat să-i ofere microfonul pentru a ține un discurs în fața protestatarilor.

Pub