(video) Cum era maşina preşedintelui înainte de accident? Am testat-o cândva în exclusivitate

Actualul preşedinte al Republicii Moldova va avea nevoie de o nouă maşină de serviciu după ce se va restabili în urma accidentului teribil care a avut loc ieri în raionul Străşeni. În urma impactului (vezi momentul), automobilul a ajuns în decor răsturnat, iar ulterior a fost transportat la Chişinău distrus cum era.

Până când Serviciul de Protecţie şi Pază de Stat îi va alege una potrivită, ţinem să amintim că acum câţiva ani am avut ocazia unică să testăm maşina prezidenţială, care a fost folosită şi de fostul şef de stat Nicolae Timofti. Mai mult, amintim că automobile similare au fost comandate şi pentru prim-ministru, dar şi pentru preşedintele Parlamentului.

Iată materialul video pe care l-am scos din arhivă pentru a vă arăta care era starea estetică a maşinii înainte de accidentul care a avariat-o grav. Urmăreşte reportajul exclusiv în articolul complet de pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.