(video) Cum a văzut AutoBlog.MD salvarea oamenilor blocaţi în nămeți după ninsorile puternice

Nu am rămas nepăsători nici acum! După ce în aprilie 2017 am mers să scoatem din nămeți automobilele blocate pe traseul Chișinău-Leușeni, și de această dată clubul pasionaților de off-road Terra Valahia împreună cu AutoBlog.MD au pornit în seara zilei de 18 ianuarie în ajutorul oamenilor blocați pe drumurile de acces între localitățile Speia, Șerpeni, Delacău și Anenii Noi.

(video) Cum a văzut AutoBlog.MD salvarea oamenilor blocaţi în nămeți după ninsorile puternice
Foto: autoblog.md

Mai bine de 15 echipaje formate din mașini bine echipate pentru condiții grele de drum și cu susținerea autorităților au pornit în căutarea mașinilor blocate din raionul Anenii Noi. Inițial, circulând spre Anenii Noi, condițiile meteo nu păreau a fi prea complicate, însă la scurt timp am înțeles că această impresie este greșită.

Pe marginea drumului am găsit un TIR care a lovit foarte puternic din spate un Peugeot. Toți au scăpat teferi din accident, însă această situație ne-a pus foarte mult în gardă.

Pub

Am continuat drumul spre localitatea Speia, deja aici gluma se îngroșa. Zăpada era suflată de pe câmp de vântul puternic, se formau troiene, iar sub zăpadă era un strat foarte gros de gheață. Vedeam indicatoare rutiere acoperite pe jumătate de zăpadă și „valuri” din gheață și zăpadă care intersectau drumul și făceau trecerea tot mai grea.

Vezi prin ce alte aventuri au trecut colegii noştri şi un reportaj video, exclusiv pe AutoBlog.MD

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub