(video) Cum a fost la Grand Basel 2018 – primul show global pentru capodopere auto

Grand Basel este un show de excepţie, o expoziţie specială dedicată capodoperelor din lumea auto, prezentat de grupul MCH, o companie elveţiană fondată în anul 1916, lider în live marketing, care are o experiență dovedită de a oferi spectacole remarcabile, solide.

Prima ediţie a avut loc în perioada 6-9 septembrie 2018 în Basel, Elveția, şi a dat startul unui turneu global care va include viitoarele spectacole din Miami Beach în februarie 2019 și Hong Kong în mai 2019.

Ce este Grand Basel? Grand Basel explorează relația dintre mașini, oameni, natură, arhitectură și design, reunind automobilele din trecut, prezent și viitor într-un cadru de neegalat. 

Spectacolul este o abordare complet nouă în ceea ce privește expunerea, discutarea și onorarea a ceea ce se numeşte maşină şi nu se compară cu saloanele auto internaţionale unde au loc premiere. Continuarea articolului cu materiale video şi peste 100 de fotografii, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.