(video) Cum a ajuns sosia lui Brad Pitt în Republica Moldova și a reușit să aducă țara în topul celor mai râvnite destinații din 2018

Roland Huisman, din Olanda, care seamănă izbitor cu actorul Brad Pitt a ajuns să fie cunoscut după ce s-a filmat într-un un clip de promovare a Republicii Moldova la finele anului 2017. Spotul de promovare a turismului în Moldova a clasat ţara în topul celor mai râvnite destinaţii din 2018.

Foto: Vice

Potrivit digi24.ro, Roland Huisman a fost de mai multe ori la Chişinău, cu diverse proiecte. Eugen Boico a fost cel care l-a remarcat într-o cafenea şi i-a propus să facă parte din proiectul de promovare a Republicii Moldova.

„Din când în când, apărea cineva care îmi spune că semăn cu Brad Pitt, dar în momentul în care am început să îmbătrânesc s-au cam oprit. Când am ajuns în Moldova, totul a început de la o singură persoană care mi-a spus că arăt ca Brad Pitt. Iar acum sunt un fel de ambasador al Moldovei. Este interesant ce îţi oferă viaţa”, spune olandezul, Roland Huisman.

Brad Pitt de Moldova, cum a fost poreclit, a adus ţara în top 10 destinaţii 2018. Clasamentul a fost votat de National Geographic, Lonely Planet şi New York Post. Cu un buget de 10.000 de euro, echipa de filmare a reuşit să pună la cale un proiect inteligent.

„Mi s-a părut că este o poveste amuzantă şi chiar reuşeşte să arate spiritul Moldovei, ospitalitatea şi se pare că există mulţi oameni care se pierd prin Moldova sau care plănuiesc să stea acolo doar o zi şi rămân pentru o lună întreagă. Tocmai pentru că este mai bine decât s-ar fi aşteptat ei”, a mai adăugat Roland Huisman.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.