(video) Crossoverul electric KIA Niro EV se prezintă în toate detaliile. Autonomie maximă – peste 380 de km

Noul KIA Niro EV, crossoverul care a fost comandat de peste 5000 de oameni în trei zile de la startul înregistrării comenzilor preliminare, a fost prezentat în detalii la Busan International Motor Show care se desfăşoară în aceste zile în Coreea de Sud.

Modelul va fi oferit pe piaţă în două variante de autonomie, iar cea maximă se include exact între cele două disponibile pe „fratele” său de concern Hyundai KONA Electric.

KIA Niro EV ocupă o poziție unică pe piață, fiind un CUV electric (crossover utility vehicle). Fiind ambalat inteligent, având o practicabilitate înaltă și oferind o autonomie pe o distanţă relativ mare, Niro EV oferă mai puține compromisuri decât alte vehicule electrice.

Clienţii vor beneficia, de asemenea, de o gamă largă de tehnologii exclusive pentru mașini electrice, noi dotări în materie de siguranță și un design reuşit atât la exterior cât și la interior. Află mai multe detalii despre maşină şi când va ajunge în Europa, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.