(video) Cristina Lesnic, despre așa-numitul post vamal care ar urma să apară în satul Bîcioc: Nu vom renunța la poziția noastră

Viceprim-ministrul pentru Reintegrare declară că în procesul de negocieri cu partea transnistreană nu se va renunța la împiedicarea construirii unui așa-zis "terminal vamal" în satul Bîcioc.

Potrivit Crstinei Lesnic, după ce pe 4 martie a apărut un spot video privind construcția unui "terminal vamal internațional" la Tiraspol, partea transnistreană a declarat ulterior că aceasta este doar o parcare. 

"Până nu vom avea semnătura din partea copreședintelui Transnistriei a acestui proces, nu vom înceta ca nici o construcție și nici o forță să nu fie introdusă suplimentar. 

Pub

Noi am formulat propunerea noastră, ca ei să se refuze de orice construcție. Noi nu vom admite ca pentru reconstrucția sau modernizarea Gurei-Bîcului, ca un element unic în procesul de negocieri să avem suplinirea forțelor. Dacă vorbim despre libertatea circulației, ea nu trebuie să fie condiționată", a declarat vineri, înainte de ședința Guvernului, Cristina Lesnic. 

Amintim că partea transnistreană ar intenționa edificarea posturilor de control în preajma podului dintre localitățile Gura Bâcului și Bâcioc.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub