(video) Conferință comună între Comisarul European Corina Crețu și premierul Pavel Filip

Comisarul European Corina Crețu și premierul Pavel Filip au susținut o conferință de presă, în marja vizitei oficialului european în Moldova.

(video) Conferință comună între Comisarul European Corina Crețu și premierul Pavel Filip
captură video (Foto: gov.md)

Oficialii au vorbit despre programele de aprovizionare cu apă şi canalizare, de eficienţă energetică a clădirilor publice, de reabilitare a drumurilor regionale şi locale, de gestionare a deşeurilor solide.

În mod special, au fost relevate rezultatele proiectului „Construcția infrastructurii de Aprovizionare cu Apă și Canalizare” și ale celui privind eficiența energetică, în urma cărora peste 200 de mii de cetățeni din 22 localități ar putea beneficia de apeducte nou construite sau reabilitate, iar zeci de clădiri publice, de proiecte de eficiență energetică.

Pub

Comisarul European pentru Politica Regională a subliniat că Uniunea Europeană va rămâne un partener fidel pentru dezvoltarea țării noastre, inclusiv în ceea ce privește dezvoltarea regională.

Alte oportunități de realizare a proiectelor regionale sunt disponibile în cadrul Programului de cooperare transnaţională pentru regiunea Dunării 2014-2020. Totodată, în acest an UE intenționează să sprijine proiecte privind dezvoltarea regională în zonele Cahul și Ungheni.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub