(video) Citroen aduce la Salonul Auto de la Paris conceptul C5 Aircross plug-in hybrid

Francezii de la Citroen sunt deja gata de Salonul Auto Internaţional care se va desfăşura la ei acasă, în Paris, între 4-14 octombrie 2018. Marca anunţă noutăţile care vor putea fi văzute de vizitatori în standul său de 1.600 de m².

Citroen va afişa o gamă complet modernizată, modernă și consistentă de maşini, o ofensivă de modele care devine un succes. În prima jumătate a anului 2018, marca a înregistrat o creștere de 9% în lume. În Europa, marca a înregistrat cel mai înalt nivel de vânzări timp de șapte ani și a câștigat cote de piață atât pentru vehiculele dedicate pasagerilor, cât și pentru cele comerciale.

Această dinamică a fost susținută de îmbunătățirea cuprinzătoare a mărcii, inspirată de clienții săi și de experiența lor în domeniul automobilelor, care va fi exprimată la Salonul Auto de la Paris prin mai multe zone tematice. Vezi care vor fi acestea şi află specificaţiile tehnic ale premierei principale, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.