(video) Chirtoacă susține că Ghimpu nu a greșit când a mers la Plahotniuc, după reținerea sa: „Nu suntem din acei care să mergem să ne închinăm”

Mihai Ghimpu nu a greșit în ziua în care a mers la Vlad Plahotniuc, după reținerea lui Dorin Chirtoacă, susține fostul primar al capitalei, pentru că nu a mers „să se închine”, ci să ceară explicații. Declarațiile au fost făcute de Dorin Chirtoacă în cadrul emisiunii „Puterea a Patra” de la postul de televiziune Național 4.

Întrebat dacă Mihai Ghimpu a greșit când a mers la Vlad Plahotniuc, după reținerea fostului primar al Chișinăului, Chirtoacă a declarat: „Este firesc să ai o discuție de lămurire cu cei cu care ai pornit la un drum politic, știind din capul locului că era autodistructiv, într-un fel.

Din acest punct de vedere este în regulă. Dar s-a văzut cu ce s-a încheiat. Dacă ar fi mers să se închine în vreun fel la Plahotniuc, ca să revin înapoi la serviciu, probabil lucrurile ar fi fost altele, dar nu suntem din acei care să mergem să ne închinăm”.

Menționăm că anterior Mihai Ghimpu a recunoscut că a mers la Vlad Plahotniuc după reținerea fostului primar al capitalei, pentru a vorbi despre cele întâmplate. „Da m-am dus la el. L-am întrebat pentru ce faci lucru acesta, dacă nu sunt probe. El a zis că e lupta cu corupția”.

Pub