(video) Cele mai rezistente, durabile și de cea mai înaltă calitate geamuri și uși PVC le puteți găsi la o nouă uzină a companiei VEFASISTEM din Bălți

Rezistente, durabile și de cea mai înaltă calitate. Astfel de geamuri și uși PVC, le puteți
găsi, la unul dintre cei mai mari producători de ferestre Trocal din Republica Moldova. Este vorba despre o nouă uzină a companiei VEFASISTEM din Bălți, care s-a extins atât din punct de vedere al suprafeței, cât și cel al calității pe piața muncii din țară.

„Pentru a ne extinde am avut nevoie de finanțarea partenerilor externi. Iar cei mai principali parteneri cu care colaboram, sunt Profine GMBH, ei sunt cei, care execută produsul Trocal de marcă germană. Ei ne-au acordat votul de încredere și am mers înainte mână de mână. Suntem capabili să exportăm produsele în orice țară a lumii, oriunde, exista o solicitare.

Cu siguranță, le putem face o ofertă, care va fi atractivă, atât la calitate cât și la preț!”, a menționat directorul executiv al companiei VEFASISTEM, Ion Neagu. 

De menționat este că materia primă, este de cea mai înaltă calitate germană, iar produsele fac parte dintr-o serie de lux. Reprezentanții Vefasistem, cred că noile capacități vor consolida și piața de muncă locală.

„Cu siguranță că vom avea nevoie de tot mai mulți oameni și sperăm că astfel, vom crea mai multe locuri
de munca în Republica Moldova și vom putea oferi cetățenilor, șansa de a munci la ei acasă”, a mai adăugat directorul executiv al companiei VEFASISTEM, Ion Neagu.

La deschiderea noii uzine, care a avut loc în 24 mai 2018, au fost prezenți și partenerii
externi ai companiei care s-au declarat încântați de ceea ce au văzut la noua fabrică.

„Sunt placut surprins de ceea ce am văzut în cadrul vizitei. Noi deja de câțiva ani colaborăm cu VEFASISTEM, oferindu-le produse de cea mai înaltă calitate germană, pentru producerea geamurilor. Ne mândrim că avem un astfel de partener în Republica Moldova și tinem foarte mult la colaborarea cu el”, menționează partenerul german, owner Profine GMBH, Peter Mrosik.

„Pot afirma cu încredere, că în urma vizitei în Republica Moldova la întreprinderea VEFASISTEM SRL, compania merge în direcția corectă, în procesul de dezvoltare a businessului în Moldova. Investițiile noastre au servit drept suport, ca toata tehnica să fie automatizată, aceasta le va permite ca extinderea produselor să atingă nivelul european”, a declarat partenerul din Turcia, owner Kaban Makina, Salim Kaban.

„Parteneriatul nostru a început acum cinci ani, însă colaborarea directă a început în 2017. A fost un drum lung, dar care a meritat să-l parcurgem împreuna, pentru a iniția o colaborare frumoasă și de lungă durată. Foarte puține companii din Republica Moldova au o asemenea dinamică de dezvoltare ca și VEFASISTEM. Prin noile tehnologii, care recent au fost implementate, vor reuși să-și mărească capacitatea de producere, dar și să se extindă pe piața europeană”, menționează partenerul din Austria, Macco, Gaspar Zoltan.

Profilul Trocal este un brand al companiei Profine, care este unul din partenerii externi
ai VEFASISTEM. Profine este o companie care își are deschise întreprinderi în țări precum SUA, Spania, Franța, Italia, Rusia, Ucraina.

Compania VEFASISTEM este unul dintre cei mai mari și importanți producători de ferestre din Republica Moldova. Avand în palmaresul sau peste 150 de parteneri în toată țara, compania s-a impus prin calitatea produselor sale, ce sunt certificate ISO 9001:2015 și care respectă întru totul cele mai înalte standarde.

Pub