(video) Cel mai nou SUV Audi are un preţ de start. Iată cât costă cel mai ieftin Q8 şi ce motor are

Noul Audi Q8 combină cele mai bune lucruri din două lumi diferite – eleganța unui coupe de lux cu patru uși și versatilitatea convenabilă a unui SUV de dimensiuni mari. Interiorul cu dimensiuni generoase, cu portbagaj variabil, tehnologii avansate de operare și rulare, precum și sisteme inteligente de asistență, fac din Audi Q8 un companion convingător pentru afaceri și timp liber. 

Cu o tracţiune integrală permanentă quattro și o gardă la sol de până la 254 milimetri, noul SUV coupe poate continua deplasarea chiar şi atunci când se termină drumurile pavate. 

Noul Audi Q8 poate fi comandat începând de astăzi şi varianta de start presupune un SUV de 2.145 de kilograme, cu un habitaclu cu ampatament de aproape trei metri lungime şi în care pot călători până la cinci persoane, alături de un portbagaj care are un volum de 605 litri şi care poate creşte până la 1.755 de litri. Detalii despre motorizare şi preţ, pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.