(video) Cel mai „luxos” cadou: Ce a făcut Andrei Năstase la Frankfurt de ziua sa de naștere

De ziua sa de naștere, liderul Platformei Demnitate și Adevăr și-a permis „luxul” de a-și duce fetița sa de 3 ani la grădiniță. Într-un live pe pagina sa de Facebook, Năstase spune că acesta este cel mai scump cadou de ziua sa de Naștere.

„Am zis să vă spun ce înseamnă pentru mine fericirea. Și asta înseamnă să fii alături de cei dragi. Am să vă mărturisesc că nu adesea mi se întâmplă acest lucru în ultima perioadă de timp. Dar atunci când se întâmplă, savurez această fericire cu totul. Este pentru prima dată în cei trei ani și ceva când o duc la grădiniță. Este poate cel mai frumos cadou pe care mi l-am făcut și mi l-a dat Dumnezeu în cei 43 de ani de ziua mea – să fiu alături cu fetița mea în drum spre grădiniță”, a declarat Năstase.

Preşedintele Platformei Demnitate şi Adevăr împlineşte 43 de ani. Este avocat, activist civic şi om politic din Republica Moldova, membru-fondator şi lider al Platformei Civice Demnitate şi Adevăr, preşedinte şi membru-fondator al Partidului „Platforma Demnitate şi Adevăr”.

Pub

Andrei Năstase s-a născut pe 6 august 1975, în satul Mândreşti, raionul Teleneşti. A studiat la Facultatea de Istorie-Geografie a Universităţii „Stefan cel Mare” din Suceava, România, apoi la Facultatea de Drept a Universităţii „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, România.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub