Citește toate știrile la acest subiect

(video) Candidatul independent Silvia Radu, alături de soț și copii, la secția de vot: „Astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua capitala înapoi”

Candidatul independent pentru șefia capitalei, Silvia Radu, a votat, alături de soț și cei trei copii.

(video) Candidatul independent Silvia Radu, alături de soț și copii, la secția de vot: „Astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua capitala înapoi”
(Foto: UNIMEDIA)

"Am votat pentru ca locuitorii să aibă un conducător care să muncească pentru oraș și locuitorii săi, să continuie acele schimbări care au început la Primăria Chișinău. Am votat pentru ca Primăria să iasă din sfera intereselor politice și să fie redată cetățenilor Chișinăului.

Cred eu că miza adevărată a acestui vot este ca această schimbare săs e producă și astăzi este ziua când chișinăuienii își pot lua capitala înapoi și alege un conducător care să lucreze pentru oraș și pentru oamenii care locuiesc aici", a declarat Silvia Radu.

Pub

Și soțul Silviei Radu a venit la secția de vot. Potrivit lui Virgil Radu, campania electorală a fost "o luptă într-un singur colț. Parcă ar fi doar Silvia Radu și restul. [...] a fost cam murdară, cam brutală".

"Eu am ales o activitate legată de agricultură, am ieșit din oraș, am fugit de orașul aceste de probleme, pe când soția a ales să lupte, să rezolve problemele, așa e ea. A devenit un oraș nu prea plăcut, să locuiești, să muncești în el", a mai adăugat soțul Silviei Radu.

Amintim că Silvia Radu a ajuns în vizorul opiniei publice când a candidat la alegerile prezidențiale din octombrie 2016. Aceasta a fost candidata cu cea mai mare avere declarată.

Silvia Radu a devenit primar interimar al Chișinăului în noiembrie 2017, în locul lui Nistor Grozavu. 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub