(video) Campanie socială Antidrog: „Drogurile sporesc riscurile la volan”

„Drogurile reduc capacitatea de concentrare și sporesc riscurile la volan”. Acesta este mesajul transmis în primul spotul social lansat în cadrul unei campanii Antidrog lansate în Republica Moldova, relatează UNIMEDIA.

Primul spot video din cadrul campaniei ilustrează secvențe de până și după un accident auto, produs din cauza conducerii în stare de ebrietate narcotică.

Clipul video începe cu secvențe dintr-un salon de reanimare. O tânără ajunge la spital după ce a fost implicată într-un accident rutier, produs în timp ce se întorcea cu prietenii de la o petrecere dintr-un club de noapte.

„Drogurile reduc capacitatea de concentrare și sporesc riscurile la volan. Această poveste are un final fericit, nu toate îl au”, se menționează în spot.

Scopul proiectului este de a sensibiliza opinia publică, şi în special tinerii, privind efectul nociv al consumului de droguri. 

Campania a fost inițiată ca urmare a colaborării dintre grupul de cooperare pentru combaterea abuzului şi traficului ilicit de droguri „Pompidou” din cadrul Consiliului Europei și Inspectoratul General al Poliţiei al Republicii Moldova, cu sprijinul Biroului Național pentru Prevenția Consumului de Droguri din Polonia.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub