(video) Atmosferă plină de culoare la „Bucurie în Mișcare”, ediția a III-a. O zi cu multă muzică, dans, zâmbete și sport

Campusul Universității Tehnice din Moldova a fost transformat într-un adevărat orășel sportiv. Acolo unde, la data de 9 septembrie, Festivalul „Bucurie în Mișcare” a organizat cea de-a III-a ediție.

Un eveniment plin de  muzică, dans , jocuri și sport pentru copii, părinți și bunici. Totuși, ingredientul cel mai colorat a fost mișcarea și zâmbetele vizitatorilor, care au reușit să participe la fotbal, curse cu obstacole, tir cu arcul, volei și multe alte activități interesante.

De la mic, la mare au reușit să se bucure de mișcare. Cât micuții, atât maturii au fost implicaţi şi antrenaţi în diverse jocuri sportive şi interactive.

„Sunt pentru prima oară la acest eveniment și posibil să particip și la celelate ediții”

„Ne simțim bine, ne încălzim și ne distrăm cu familia”

„Îmi place mult evenimentul. E interesant. Muzică frumoasă, distracție”

 „Am venit să ne mișcăm, să ne bucurăm și să distrăm și copiii”

 „E multă lume, e distractiv. Putem face sport, e distractiv”

În afară de activități sportive, jocuri team-building și cupe la fotbal și volei, festivalul „Bucurie în Mișcare” le-a adus participanților o surpriză muzicală frumoasă. Pe scena festivalului au evoluat tineri talentați cu piese solo, dueturi și trupe. 

„Suntem la a 3-a ediție „Bucurie în Mișcare” în Moldova. Campania a început în 2012 în România. La Chișinău a ajuns pentru prima oară în 2016. „Bucurie în Mișcare” își propune să promoveze mișcarea și sportul în masa. E un eveniment la care invităm coiii cu părinții, cu bunicii să ne jucăm împreună. La ediția din acest an noutatea este este zona de team-building. Un spațiu unde oamenii pot veni cu echipa lor să facă o activitate în echipă”, a declarat coordonatorul „Bucurie în Mișcare”, Olga Cortac.

 „Kaufland este sponsor pentru al 3-lea an pentru că ne place. Ne place să ne mișcăm, ne place și să ne bucurăm împreună. Este foarte important pentru să ne implicăm susținabil. Pentru noi implicarea în societate înseamnă să tot revenim și să fim alături de cetățeni. Avem mai mulți piloni de implicare. Ne focusăm pe educație, promovarea unui stil de viață sănătos și pe protecția mediului”, a menționat CSR Kaufland, Anna Katharina Schiedereiter

„De la an la an, noi vedem o evoluție în educația publicului. Oaomenii sunt mai dispuși să facă mișcare, sunt mai dispuși să investească în sănătatea lor. Acest lucru se vede și î evenimentele noastre și anume prin modul în care ei se implică în ele”, a declarat inițiatorul campaniei, Ovidiu Neamțu.

Concertul care a culminat seara a adus pe scenă muzicanții de la Moldovan National Youth Orchestra. Fiind prima trupă care și-a făcut apariția pe scena festivalului.

Totodată, maxima feerie a serii au adus-o băieții de la Alex Calancea Band.

Cu muzică, energie și multe lumini, trupa a încheiat seara cu cele mai tari piese autohtone.

Pub