(video) Andrian Candu îl descrie pe Constantin Țuțu: „Cuminte, liniștit și elegant în comportament și în vorbă”

Andrian Candu l-a descris pe deputatul Constantin Țuțu ca fiind "cuminte, liniștit și elegant în comportament și în vorbă". În cadrul emisiunii "Important", președintele Parlamentului și-a expus opinia privind disputa dintre primarul de Băcioi și deputatul PD.

"Îl cunosc pe domnul Țuțu, cât de cuminte, liniștit și cât de elegant este în comportament și în vorbă și cum este foarte atent să nu supere pe cineva sau să nu vorbească cu cineva urât, care trece printr-un proces de educație și cultură, efectiv pe tot procesul mandatului.

Și pe de altă parte, în ultimii doi ani de zile, observ un fenomen foarte interesant. Sunt persoane care au fost implicate în tot felul de șmecherii, tâlhării și escrocherii. Au furat, ori prin achiziții, ori prin diferite proiecte. Bate la ușă procurorul și întreabă "ce ai făcut aici, cum ai făcut aici" și imediat apar știrile: "Eu sunt primar de PLDM, spre exemplu, sau de PL, vai, gata, justiție selectivă, Partidul Democrat...". Au furat toată viața și când vine timpul să răspundă pentru ce au făcut, apar intimidări din partea Partidului Democrat", a declarat Andrian Candu.

UNIMEDIA amintește că primarul comunei Băcioi, Vitalie Șalari l-a acuzat pe deputatul Constantin Țuțu care l-ar fi șantajat și amenințat pe acesta.

„Avem o situație încordată și permanent ne așteptăm de acțiuni banditești de la deputatul PD Constantin Țuțu”, a declarat edilul de Băcioi.

În replică Constantin Țuțu a declarat pentru UNIMEDIA că cele învinuite sunt niște prostii și îl îndeamnă pe primar să apeleze la poliție.

Pub