(video) Andrei Năstase, despre tergiversarea mandatului și construcțiile ilegale: „Mafia imobiliară a intrat în panică”

Noul primar al municipiului Chișinău susține faptul că blocul care urmează a fi construit pe strada Bogdan Voievod 1 din sectorul Râșcani al capitalei ar fi o igalitate. În acest sens, dânsul a ținut să menționeze faptul că „mafia imobiliară a intrat în panică”, de aceea „justiția lui Plahotniuc” încearcă să anuleze alegerile din 3 iunie.

Foto: UNIMEDIA

„Suntem la șantierul Bogdan Voievod 1 și știu că știți bine ce se întâmplă aici și cum s-au defrișat copacii. În perioada în care se tergiversează validarea mandatului, sute de documente permisive din diferite domenii se semnează cu viteza cosmică(...) Mafia imobiliară a intrat în panică”, a declarat Andrei Năstase.

Despre autorizația acestui bloc care urmează a fi construit, Năstase susține că ar fi o încălcare.

„Noi presupunem că prin acest proiect de decizie nu au fost efectuate consultări publice. Este un complot dintre funcționarii corupți și mafia imobiliară”, a mai adăugat Alexandru Slusari.

„Aici se vede că viceprimarul și arhitectul au avut o înțelegere. Este datoria Procuratorii să se autosesiseze. Înainte de alegerea primarului se produc lucruri foarte dubioase.(...) Prin astfel de scheme bugetul municipal pierde zeci de milioane de lei.

Iar ceea ce ține de tergiversarea mandatului noului primar a menționat faptul că „Justiția lui Plahotniuc” încearcă să anuleze rezultatele din 3 iunie.

„În cazul în care vor îndrăzni să facă acest lucru, nu ne rămâne să ieșim în stradă. Se produc multe ilegalități”, a concluzionat Andrei Năstase.

 

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.