(video) Adunare scandaloasă la Ședința Consiliului Municipal din Bălți. Localnicii au organizat un miting pe holul Primăriei

Astăzi, 17 aprilie, s-a desfășurat ședința Consiliului Municipal Bălți. În agenda principală sunt discutate 36 de întrebări. 

(video) Adunare scandaloasă la Ședința Consiliului Municipal din Bălți. Localnicii au organizat un miting pe holul Primăriei
(Foto: esp.md)

Ședința Consiliului Municipal din Bălți s-a desfășurat pe tonuri ridicate din cauza unui miting creat pe holul instituției de către localnicii orașului Bălți în susținerea lui Nicolai Grigorișin, candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți. În cadrul ședinței consilierul Sergiu Iordan a declarat că Nicolai Grigorișin rămâne membru al consiliilor administrative ale întreprinderilor municipale, deși nu mai este consilier, ci viceprimar.

În replică, Grigorișin a menționat că este o minciună și a părăsit deja consiliul administrativ al Serviciului de Locuințe și Comunale.

Pub

De asemenea, grupul de oameni au scandat „Rușine” pentru că întrebarea cu nr.25 din cadrul ședinței, despre numirea viceprimarilor la Cancelaria de Stat s-a cerut a fi amânată din motiv că nu este pregătită. Însă Elena Grițco a insistat pentru a pune în discuție această întrebare.

Potrivit esp.md, din 27 de consilieri în cadrul ședinței au rămas doar 11, ceilalți au părăsit ședința. Astfel, unele întrebări nu au putut fi discutate din cauza lipsei consilierilor. Astfel, ședința va continua mâine.

UNIMEDIA amintește că Nicolai Grigorișin este candidatul Partidului Nostru la funcția de primar al municipiului Bălți din 20 mai. De asemenea, candidatul PUN la alegeri este Sergiu Burlacu. Din partea Partidului Platforma Demnitate și Adevăr participă șefa Organizației Teritoriale PPDA Bălți, Arina Spătaru. PSRM-ul din Bălți l-a înaintat pe Alexandru Usatîi.

În calitate de candidat independent s-a lansat Elena GrițcoAceasta adună semnături pentru a se putea înregistra în cursa electorală.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub