Citește toate știrile la acest subiect

(video) Adresarea Silviei Radu către alegători, în ultima zi de campanie: „Și eu m-am plictisit de aceste promisiuni, regizate de partidele politice”

Silvia Radu a venit cu ultimele declarații dinaintea alegerilor, într-o conferință de presă. Ziua de mâine este ziua tăcerii, în care politicienii nu mai au dreptul să încerce să influențeze votul cetățenilor. 

(video) Adresarea Silviei Radu către alegători, în ultima zi de campanie: „Și eu m-am plictisit de aceste promisiuni, regizate de partidele politice”
(Foto: UNIMEDIA)

"Am hotărât să nu particip la dezbateri electorale, deoarce am văzut ce înseamnă o dezbatere electorală. Este doar un show politic. [...]", a reiterat candidatul independent pentru funcția de primar al capitalei.

"Oamenii mi-au zis că aceste dezbateri nu au pentru ei nici o importanță, pentru ei este mai important să comunice cu mine", s-a mai justificat Radu. 

Pub

"Mă adresez către locuitorii Chișinăului, fiindcă ei au avut ocazia pe parcursul timpului să vadă care au fost promisiunile și ce au făcut ei cu adevărat. Și eu m-am plictisit de aceste promisiuni, regizate de partidele politice", a declarat Silvia Radu.

Potrivit Silviei Radu, campanie electorală a costat-o "câteva sute de mii de lei". "A fost finanțată doar de familia mea, mi-am propus să nu accept bani nici de la persoane fizice, nici de la companii, pentru a putea fi liberă în caz că voi câștiga acest scrutin". 

Amintim că duminică, 20 mai, au loc alegerile pentru primarul capitalei. În cursa electorală sunt 11 candidați: Ion Ceban (Partidul Socialiștilor din Republica Moldova), Valeriu Munteanu (Partidul Liberal), Andrei Năstase (Platforma Demnitate și Adevăr), Alexandr Roșco (Partidul Casa Noastră Moldova), Vasile Costiuc (Partidul Democrația Acasă), Constantin Codreanu (Partidul Unității Naționale), Victor Strătilă (Partidului Verde Ecologist), Maxim Brăila (Partidul Popular din Republica Moldova), Alexandra Can (Partidul Național Liberal) și Silvia Radu (candidat independent), Alexandru Mîțu (Partidul Ruso-Slavean din Moldova).

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub