(video) A mințit o femeie din capitală că a câștigat un apartament la loterie și a extorcat din ea 83 de mii de lei. Făptașul minor, prins în flagrant

Un tănăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în capitală riscă până la șase ani de pușcărie după ce a ce a înșelat de bani în sumă de 83 000 lei o femeie. Bănuitul a fost reţinut în flagrant de către poliţişti când primea de la victimă o altă tranşă de bani în sumă de 600 euro.

Potrivit oamenilor legii, individul s-a prezentat în calitate de  reprezentant al  unei companii ce vinde ochelari de soare şi i-ar fi spus că în urma unei loterii, doamna ar fi fost câştigătoarea unui apartament cu trei odăi.

S-a constatat că victima ar fi oferit escrocului bani în mai multe tranşe, în perioada de timp a lunilor ianuarie până în luna mai curent, banii fiindu-i solicitaţi pentru a intra în posesia apartamentului. Individul a fost reţinut în flagrant de către poliţişti când primea de la victimă o altă tranşă de bani în sumă de 600 euro.

Pub

Suspectul s-a dovedit a fi un tânăr în vârstă de 17 ani, domiciliat în capitală , care ar fi fost implicat anterior în mai multe cazuri de jaf şi escrocherie .

Pe marginea acestui caz a fost inițiată o cauză penală pentru escrocherie, iar suspectul este cercetat în stare de libertate . Conform legislaţiei penale în vigoare  acesta riscă să fie sancționat cu închisoare pentru un termen de până la șase ani.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub