(video) A 15-a generaţie Toyota Crown – acum este de serie

A 15-a generaţie Toyota Crown este gata pentru a ieşi pe piaţă şi doar pe una singură. Din toamna anului trecut când am văzut maşina în calitate de concept şi până în aceste zile, creatorii modelului au pus la punct toate criteriile şi caracteristicile.

Aşadar, automobilul nu se deosebeşte vizual de prototipul său, însă iată de modelul vechi da, şi la mai multe capitole. În primul rând sedanul a primit pentru prima dată în istoria sa nişte geamuri suplimentare lângă montanţii posteriori, datorită cărora acoperişul a fost lăsat mai uşor pe spate, iar din profil privit să arate mai elegant.

Dimensiunile noului Crown sunt aproape identice cu cele ale modelului precedent: lungime – 4.910 mm (+15 mm), lăţime 1.900 mm şi înălţime 1.455 mm. Ampatamentul a crescut în schimb cu tocmai 70 de mm, până la 2.920 mm. Află mai multe detalii despre automobil pe AutoBlog.MD

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.