(video) 20 de ani de la apariția legendarului film „Titanic”: Detalii neștiute, de la actrița Kate Winslet

Filmul "Titanic" a ieșit în cinematografe în noiembrie 1997. De jubileul filmului, actrița Kate Winslet, care a jucat rolul lui Rose, a povestit câteva detalii din culisele filmărilor, în cadrul emisiunii The Late Show cu Steven Colbert.

(video) 20 de ani de la apariția legendarului film „Titanic”: Detalii neștiute, de la actrița Kate Winslet
(Foto: tvrain.ru)

Portretul lui Rose, pictat în film de către Jack (jucat de Leonardo DiCaprio), a fost de fapt desenat de către regizorul filmului, James Cameron.

Kate Winslet a dezvăluit că rolul lui Jack ar fi putut fi jucat de către Matthew McConaughey, cu care actrița a și trecut primele probe pentru rolul lui Rose. Mai târziu, regizorul Cameron a insistat ca rolul lui Jack să fie jucat de Leonardo DiCaprio.

Pub

Winslet a mai spus că s-a îmbolnăvit de hipotermie, după ce a filmat scenele din apă, când Jack și Rose se țin de o ușă navei naufragiate. Întrebată de ce creatorii filmului nu au încălzit apa bazinului în care se filmau actorii, Winslet a răspuns că filmul a fost filmat demult și nu crede că atunci ar fi fost posibilă încălzirea unei cantități atât de mari de apă.

Spre sfârșitul interviului, gazda show-ului, Stephen Colbert, împreună cu Kate Winslet au încercat să reproducă scena în care Jack și Rose îngheață în apă, de data această însă au vrut să demonstreze că doi oameni ar putut încapea pe acea ușă, folosită pe post de plută.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub