Citește toate știrile la acest subiect

Victor Chironda, despre dosarul parcărilor cu plată: Suspendarea contractului e praf în ochi

Activistul civic, Victor Chironda, susține că suspendarea contractului parcărilor cu plată de către Dorin Chirtoacă este praf în ochi. 

Acesta și-a expus opinia într-o postare pe pagina sa de Facebook.

Victor Chironda, despre dosarul parcărilor cu plată: Suspendarea contractului e praf în ochi
(Foto: UNIMEDIA)

Contractul trebuie anulat, iar responsabil direct pentru asta e Primarul Dorin Chirtoacă și șeful interimar al Direcției Juridice Valeriu Bogdan. Nu trebuie de așteptat nici ”cu ce se va termina” reținerile CNA, nici deciziile instanței. Inițiativa de reziliere trebuie să vină de la partenerul public al acestui PPP”, a menționat Victor Chironda.

Potrivit lui, Chirtoacă nu vrea să recunoască faptul că Primăria e parte a unei scheme de estorcare a banilor de la cetățeni prin intermediul parcărilor cu plată.

Pub

„Acest om s-a înnecat definitiv în mlaștina propriilor minciuni și a schemelor colegilor de partid. Însă măcar acum, cînd e prins cu ocaua mică, ar putea încerca să apere orașul de această schemă mizerabilă. Însă nu, el insistă să apere băieții șmecheri în loc să apere cetățenii”, a scris activistul. 

Acesta a subliniat și câteva motive pentru care Primăria ar putea să anuleze contractul: „Din cauza suspiciunilor de măsluire a tenderului, de către Comisia de selectare a operatorului, din cauza acuzațiilor CNA de înțelegeri tenebre dintre Gamrețchi și Pincevschi, din cauza depășirii atribuțiilor de serviciu de către viceprimarul Grozavu și din cauza clauzelor din contract în defavoarea orașului”.

UNIMEDIA amintește că Dorin Chirtoacă a anunțat că suspendă contractul cu firma care urma să amenajeze parcările din capitală.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub