Veste bună pentru moldovenii cu cetățenie română: Copiii născuți după 1 ianuarie 2018 ar putea primi câte 10.000 de euro de la statul român

UPDATE: Știrea cu privire la un proiect de lege propus în Parlamentul României referitor la alocarea a 10 mii de euro copiilor născuți după data de 1 ianuarie 2018, a fost preluată din presa română, însă s-a dovedit a fi neveridică. O asemenea inițiativă a existat, însă a venit din partea unui partid extraparlamentar și nu a fost înregistrată în Parlament. Citiți mai mult aici: O promisiune electorală a unui partid extraparlamentar - subiect de știre falsă: „Zece mii de euro pentru copiii născuți după 1 ianuarie 2018”.

Veste bună pentru moldovenii cu cetățenie română: Copiii născuți după 1 ianuarie 2018 ar putea primi câte 10.000 de euro de la statul român
(Foto: ziarelive.com)

Veste bună la început de an vine pentru copii din România care s-au născut sau se vor naşte după data de 1 ianuarie 2018. Statul român vrea să le ofere câte 10.000 de euro pentru a putea să îşi continue studiile, să-şi deschidă o afacere sau să îşi cumpere o casă.

De această lege pot beneficia şi copiii moldovenilor care deţin cetăţenia română.

Pub

Zilnic, acestor copii, statul român le va depune la CEC Bank o sumă, astfel încât, cu tot cu dobânzi, în momentul împlinirii a 18 ani, fiecare copil să aibă în cont 10.000 de euro, scrie romaniatv.net.

Acești bani pot fi folosiți doar de titular și numai în următoarele situații: pentru studii universitare, pentru a-și cumpăra o locuință, pentru a-și deschide o afacere sau pentru a se trata de vreo boală, în caz că este un tratament mai costisitor.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub