Veaceslav Lupov și Nina Dimoglo, reprezentanți împuterniciți în Taraclia și Comrat

Partidul Șor este formațiunea din Republica Moldova, membrii căreia susțin că după victoria de la alegerile parlamentare vor implementa programul social și economic în întreaga țară, a dat asigurări și liderul formațiunii, primarul de Orhei, Ilan Șor în cadrul forumurilor regionale desfășurate la sfârșitul săptămânii la Comrat și Taraclia.

În cadrul acestor evenimente, la care au participat membri și susținători ai Partidului ȘOR, au fost prezentați și reprezentanții împuterniciți ai formațiunii în aceste regiuni, care au misiunea de a elabora împreună cu localnicii programe de dezvoltare a fiecărei regiuni aparte, în funcțiile de particularitățile și problemele fiecăreia.

Ilan Șor a participat la ambele forumuri regionale și a vorbit în fața oamenilor despre programul și prioritățile Partidului ȘOR.

„Programul partidului este bazat pe câteva priorități: schimbări radicale ale calității vieții oamenilor și avânt economic. Noi vom asigura învățământ superior gratuit și locuri de muncă garantate. De aceea, Partidul ȘOR optează pentru o implicare mai mare a statului în activitatea businessului, ca statul să creeze fabrici și întreprinderi, să creăm locuri de muncă, așa cum am făcut la Orhei. Vrem să oferim oamenilor garanții sociale reale”, a declarat președintele Partidului ȘOR.

Veaceslav Lupov și Nina Dimoglo, reprezentanți împuterniciți în Taraclia și Comrat

Totodată, dânsul a vorbit și despre proiectul Partidului ȘOR de a asigura o mai bună comunicare a fiecărei regiuni a Republicii Moldova cu formațiunea – delegarea reprezentanților împuterniciți, care sunt personalități din fiecare regiune în parte, care cunosc problemele cu care se confruntă aceasta și doleanțele oamenilor. La Taraclia, ca reprezentant împuternicit a fost delegat Veaceslav Lupov. 

Veaceslav Lupov și Nina Dimoglo, reprezentanți împuterniciți în Taraclia și Comrat

„Reprezentantul împuternicit este persoana care împreună cu voi va discuta fiecare problemă, vă v-a asculta punctul de vedere și va elabora, împreună cu voi, un program pe care noi îl vom realiza”, a explicat Ilan Șor.

Iar la Comrat, unde în calitate de reprezentant împuternicit a fost desemnată  Nina Dimoglo, Ilan Șor a dat asigurări că formațiunea pe care o conduce va realiza toate prevederile programului.

Veaceslav Lupov și Nina Dimoglo, reprezentanți împuterniciți în Taraclia și Comrat

„Reprezentantul va elabora un program real al problemelor cu care vă confruntați. Iar imediat după victoria Partidului ȘOR, vom începe să le rezolvăm. Am demonstrat asta la Orhei - fără granturi, fără contracte internaționale. Am demonstrat că putem singuri să ne realizăm scopul nostru”, a declarat primarul de Orhei, liderul Partidului ȘOR.

 „Programul politic al Partidului ȘOR nu a fost scris în birouri, dar acolo unde se construiesc drumuri, în localitățile unde bugetul a crescut de trei ori. Sunt sigur în victoria noastră la alegerile parlamentare”, a adăugat Ilan Șor.

Veaceslav Lupov și Nina Dimoglo, reprezentanți împuterniciți în Taraclia și Comrat


În prezent, Partidul ȘOR înregistrează ritmuri de dezvoltare. Formațiunea a ajuns la peste 25.000 de membri și are organizații teritoriale în fiecare raion, cu zeci de organizații primare și teritoriale.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.