Valeriu Munteanu se declară surprins de decizia Curții de Apel: „Nu am apreciat gabariturile lui Plahotniuc”

Liberalul Valeriu Munteanu susține că în nici un fel nu s-a așteptat la o astfel de dicizie a Curții de Apel. Dânsul spune că era convins în privința hotărârii că va fi schimbată, iar mandatul lui Andrei Năstase va fi validat.

Valeriu Munteanu se declară surprins de decizia Curții de Apel: „Nu am apreciat gabariturile lui Plahotniuc”
(Foto: UNIMEDIA)

„După ce liderului celui mai influent politic din România, Liviu Dragnea a fost condamnat la pușcărie îmi dau seama căacolo este justiție. În Molodva este politic totul ce s-a întâmplat, eu eram convins că nu se va întâmpla acest lucru. Mai aveam speranță că a rămas în Moldova un pic de democrație, nu am apreciat gabariturile lui Plahotniuc”, a declarat Valeriu Munteanu în cadrul emisiunii „Politica” cu Natalia Morari de la tv8.

UNIMEDIA amintește după o oră și jumătate de deliberări, magistrații de la Curtea de Apel au susținut decizia Judecătoriei Chișinău, cu sediul centru, privind invalidarea alegerilor locale. Decizia a fost luată de magistrații Ala Malîi, Ecaterina Palanciuc și Vladislav Clima.

Pub

 

Andrei Năstase susține că va ataca decizia Curții de Apel de a menține invalidarea alegerilor locale la Curtea Supremă de Justiție.

Amintim că Judecătoria Chișinău a motivat decizia privind anularea rezultatelor alegerilor locale prin faptul că Ion Ceban și Andrei Năstase ar fi făcut agitație electorală în ziua alegerilor.

De menționat că în cadrul ședinței Comisia Electorală de Circumscripție Chișinău a confirmat legalitatea alegerilor locale noi.
 
Amintim că la data de 19 iunie curent Judecătoria Chișinău nu a validat mandatul lui Andrei Năstase. Decizia a fost pronunțată de către judecătoarea Rodica Berdilo.

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub