Valeriu Munteanu îl provoacă pe Andrei Năstase: „Îţi propun să participăm împreună la o dezbatere. Eu chiar îţi vreau binele. Gândeşte-te, Andrei”

Candidatul liberal, Andrei Munteanu, i-a răspuns lui Andrei Năstase privind ideea de a părăsi această luptă electorală în susținerea PPDA, menționând că are o idee greșită despre democrație și pluralism politic. Totodată, Munteanu l-a provocat să participe împreună la o dezbatere televizată pentru ca oamenii să poată avea posibilitatea să aleagă dintre ei doi.

Valeriu Munteanu îl provoacă pe Andrei Năstase: „Îţi propun să participăm împreună la o dezbatere. Eu chiar îţi vreau binele. Gândeşte-te, Andrei”
(Foto: UNIMEDIA)

„Dragă Andrei, am constatat că mai mulţi dintre oamenii tăi, şi în cursul zilei de astăzi chiar şi tu însuţi, îmi cereţi să îmi retrag candidatura, să părăsesc câmpul de luptă şi să îmi îndemn susţinătorii să te voteze. Această solicitare arată că ai o idee greşită despre democraţie şi pluralismul politic, despre libertatea de exprimare şi libertatea de a alege şi de a fi ales, despre alegerile libere în general”, a scris Munteanu pe pagina sa de Facebook.

„Viaţa nu se termină în seara de duminică, 20 mai 2018. Cum crezi că te vei mai putea prezenta apoi în faţa oamenilor după ce te-ai ascuns toată campania şi, în final, ai mai şi pierdut? Eu chiar îţi vreau binele. Gândeşte-te, Andrei”, a concluzionat Valeriu Munteanu.

Pub

 UNIMEDIA amintește că Președintele Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, face un apel către candidatul Partidului Liberal și cel al Partidului Unității Naționale la fotoliul de primar al capitalei să se alăture celor cu viziuni pro-europene și să/l susțină pe Andrei Năstase în lupta pentru fotoliul de primar.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub