Valeriu Munteanu îi dă replică lui Plahotniuc: „A cui responsabilitate a fost că a câștigat Igor Dodon? A dumneavoastră”

Vicepreședintele Partidului Liberal și candidatul PL la funcția de primar al Chișinăului, Valeriu Munteanu, îi dă replică lui Vlad Plahotniuc, după ce astăzi, președintele PD a declarat că în cazu în care candidatul socialiștilor vor câștiga alegerile locale, vinovate se vor face partidele pro-europene, care nu au negociat un candidat comun al dreptei.

Valeriu Munteanu îi dă replică lui Plahotniuc: „A cui responsabilitate a fost că a câștigat Igor Dodon? A dumneavoastră”
(Colaj: UNIMEDIA)

„Vladimir Plahotniuc vine iarăși cu daruri otrăvite”, spune Munteanu, făcând aluzie la declarația lui Vlad Plahotniuc din campania electorală a alegerilor prezidențiale, când a declarat că o va susține pe Maia Sandu.

„Se declară adeptul taberei democrate și pro-europene așa cum s-a declarat susținătorul Maiei Sandu la prezidențiale. Adică trișează din nou, ca un cartofor adevărat ce este.

Pub

Liderul Partidului Democrat spunea azi, că „dacă câștigă candidatul socialist la primărie va fi responsabilitatea partidelor de opoziție”, dar domnule Plahotniuc, a cui responsabilitatea a fost că a câștigat Igor Dodon la prezidențiale? A dumneavoastră”.

Mai mult, Valeriu Munteanu îl asigură pe Vlad Plahotniuc că va pierde aceste alegeri, precum și „alegerile din toamnă”.

„Trebuie să vă asumați public acest lucru, înainte „de a vă ocupa” de candidatul pentru primăria Chișinău.

De câștigarea alegerilor la Chișinău, ne ocupăm noi, partidele europene, democrate și pro-românești. Și vom câștiga. Adică, voi, Binomul, veți pierde. Așa cum veți pierde și în toamnă”, a mai scris Munteanu.

Amintim că la 12 martie curent, Comisia Electorală Centrală a decis ca alegerile locale noi din municipiile Chișinău și Bălți să se desfășoare la data de 20 mai curent.

Deocamdată doar trei partide și-au înaintat candidații. Este vorba de Partidul Liberal cu Valeriu MunteanuPartidul Platforma Demnitate și Adevăr, cu Andrei Năstase și Partidul Socialiștilor, care l-a înaintat pe Ion Ceban.

Partidul Democrat a declarat că nu va înainta un candidat, ci va susține un candidat comun al partidelor de dreapta, pro-europene.

UNIMEDIA menționează că săptămâna trecută, Mișcarea Populară Antimafie i-a cerut liderei Partidului Acțiune și Solidaritate să-și înainteze candidatura pentru funcția de primar al municipiului Chișinău și face apel către partidele pro-europene să susțină candidatura acesteia.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub