Citește toate știrile la acest subiect

Usatîi: Nu voi pleca cu una cu două

Renato Usatîi declară că nu intenționează să se dea bătut cu una cu două. Candidatul la funcția de deputat este aproape sigur că judecătorii Curții de Apel Chișinău vor accepta cererea Comisiei Electorale Centrale și va exclude Partidul „Patria”, pe listele căruia candidează, din cursa electorală. Usatîi a declarat că dacă acest lucru se va întâmpla, atunci neapărat va ataca decizia instanței de judecată la Curtea Supremă de Justiție, transmite UNIMEDIA.

Usatîi: Nu voi pleca cu una cu două
(Foto: UNIMEDIA)

Totodată, dacă nici în instanța superioară nu va avea câștig de cauză, atunci Renato Usatîi va recurge la mitinguri. „Miting va fi. Usatîi nu va pleca cu una cu două. Mă vor aresta, lăsați-i să mă aresteze. Trebuie să meditez, să cântăresc totul. Dacă instanța de judecată va decide excluderea partidului din cursa electorală, eu nu știu ce trebuie să fac. Cred că cel puțin trebuie să urc pe clădirea Guvernului și să încep să cânt. Toată speranța este în Curtea Supremă de Justiție”, a conchis acesta.

UNIMEDIA precizează că judecătorii Curții de Apel Chișinău vor pronunța decizia la ora 16:30. Magistrații trebuie să decidă dacă resping cererea Comisiei Electorale Centrale, formulate în baza sesizării Inspectoratului General de Poliție, privind excluderea formațiunii „Patria” din cursa electorală sub învinuirea folosirii, contrar legislației în vigoare, a mijloacelor financiare din străinătate.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub