Usatîi crede că PD are altă opinie decât PLDM referitor la data alegerilor

Milionarul de la Fălești, Renato Usatîi, crede că PD își dorește mutarea datei alegerilor pentru primăvara anului 2015. Sursa a făcut declarațiile la postul AccentTV, informează UNIMEDIA. 

Usatîi crede că PD are altă opinie decât PLDM referitor la data alegerilor
Renato Usatîi (Foto: UNIMEDIA/ Igor Vrabie)

El susține că pentru a ridica popularitatea Partidului Democrat, Andrian Candu va deveni noul președinte al formațiunii, iar Marian Lupu va fi trimis ambasador în SUA. „Ei vor să amâne desfășurarea alegerilor parlamentare pentru sfârșitul lui februarie începutul lui martie. Pentru că începe sezonul de încălzire, iar oamenii vor începe a primi facturi uriașe pentru servicii comunale. Totodată ei vor să pună piedici contracandidaților lor. Va fi dificil de desfășurat acțiuni de agitație electorală din cauza timpului”, a spus acesta. 

Potrivit lui Renato Usatîi, în curând Vlad Plahotniuc va face un  „restart” Partidului Democrat în luna decembrie. Sursa spune că atunci Candu va deveni președintele partidului, iar Plahotniuc nici nu se va regăsi pe listele electorale.  „Oamenii se vor relaxa, iar PD nu va avea acea doză de negativism pe care o are în prezent”, a conchis Usatîi.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub