(update) Ziarul de Gardă: Dorin Chirtoacă, din arest la domiciliu, în centrul Chișinăului, cu un buchet de flori

(update 11:45) După o nouă ședință de judecată, în care fostului edil i s-a comunicat că arestul său a fost prelungit cu încă 30 de zile, Dorin Chirtoacă a declarat jurnaliștilor: „Am solicitat să merg la o înmormântare astăzi și nici acolo nu pot merge, ceea ce este absurd. Am fost și am cumpărat și două flori. Este vorba despre tatăl unui prieten pe care îl cunosc din copilărie.” 

(ora 11:35) Primarul suspendat al Chișinăului, aflat în arest la domiciliu în dosarul parcărilor cu plată, a fost surprins în această dimineață în centrul capitalei, pe str. Pușkin, îmbrăcat elegant și cu un buchet de flori în mâini.

(update) Ziarul de Gardă: Dorin Chirtoacă, din arest la domiciliu, în centrul Chișinăului, cu un buchet de flori
(Foto: zdg.md)

Potrivit reporterilor de la Ziarul de Gardă, acesta era la volanul unui BMW, seria 3, cel mai probabil cel care se regăsește și în declarațiile sale de avere  (fabricat în 1997 și obținut în folosință de edil în 2012).

Dorin Chirtoacă era însoțit de o tânără, care l-a așteptat în automobil. Acesta a coborât din mașină după ce a parcat pe str. Puskin, intersecție cu 31 august, plecând în direcția Mănăstirii Teodora de la Sihla cu un buchet de flori în mâîni. A revenit peste câteva minute, cu același buchet de flori. A urcat în automobil și a plecat.

Pub

Tatiana Iovu a precizat într-o intervenție pentru ZdG că Dorin Chirtoacă se afla în drum spre ședința de judecată atunci când a fost surprins în centrul Capitalei. Ea ne-a spus că în acest moment, părțile se află în ședință.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub