(update/video) Tragedia aviatică din Rusia: Imagini de la locul prăbușirii aeronavei

(update 15:28) Președintele Rusiei și-a exprimat condoleanțele familiilor și prietenilor celor care au murit în tragedie. La fața locului au fost trimise șapte echipaje de salvare. Putin a însărcinat guvernul să creeze o comisie specială pentru a investiga avionul și a instruit departamentele relevante să efectueze operațiunile de căutare necesare.

(update/video) Tragedia aviatică din Rusia: Imagini de la locul prăbușirii aeronavei
(Foto: commons.wikimedia.org)

(update 15:20) Nu se cunoaște dacă la bordul aeronavei erau moldoveni. MAEIE a declarat pentru UNIMEDIA că ambasada Republicii Moldova la Moscova s-a autosesizat și urmează să determine dacă printre victime sunt moldoveni. 

Pub

(update 15:07) Din premele informații, nicio persoană de la bordul avionului nu a supravețuit. În avion se aflau 6 membri ai echipajului și 65 pasageri. Potrivit autorităților locale, condițiile meteo este cauza prăbușirii avionului. Aeronava zbura spre Orsk.

(14:58) Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines, cu 71 de persoane la bord, s-a prăbuşit duminică la scurt timp după ce a decolat de pe aeroportul Domodedovo din Moscova, relatează site-urile BBC News şi Russia Today.

 

Aeronava, un Antonov AN 148 aparţinea companiei Saratov Airlines. Nu este clar ce s-a întamplat. Ce se ştie este că avionul a dispărut de pe radare la șapte minute de la decolare.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub