(update/video) Eurovision: DoReDoS va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2018 în Portugalia

(update 22:00) DoReDoS va reprezenta Republica Moldova în Portugalia. Formația a acumulat cel mai mare punctaj în urma televotingului și jurizării de către membrii juriului.

(update/video) Eurovision: DoReDoS va reprezenta Republica Moldova la Eurovision 2018 în Portugalia
(Foto: simbol)

Iată prestația formației. 

Pub

(19:30) Azi are loc finala concursului Eurovision Moldova, unde se va decide cine va reprezenta Republica Moldova în Portugalia. 

UNIMEDIA transmite live concursul începând cu ora 19:40. 

De precizat că celebrul interpret din Rusia, Filip Kirkorov a venit la Chişinău pentru a-i susţine pe membrii trupei Doredos la preselecţia naţionala a Concursului Eurovision 2018. Acesta a venit la invitația lui Igor Dodon. 

În acest an, în marea finală au ajuns 16 concurenți și grupuri muzicale, ce vor lupta pentru mult râvnita scenă de la Lisabona.

Interpreții din 42 de țări o să participe în cadrul competiției Eurovision Song Contest 2018, ce se va desfășura în Lisabona, Portugalia. Semifinalele vor avea loc pe data de opt și zece mai, iar marea finală, va fi pe 12 mai.

UNIMEDIA amintește că anul trecut la competiția din Kiev, din partea Moldovei a participat trupa SunStroke Project cu piesa „Hey Mamma” și s-au calificat pe locul 3, o premieră pentru țara noastră.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub