(update) Reacții la interceptarea conversației lui Andrei Năstase cu mama sa. Vasile Năstase: „Voi sunteți niște mârșăvenii”

(update) Fratele lui Andrei Năstase, Vasile Năstase a venit cu o reacție. "Când o suna pe Mama, era sub perfuzie. Olea, cum se aude, sau Olița, e numele medicului care-i administra medicamentele. Voi nu sunteți oameni. Voi sunteți zbiri", a venit cu detalii  fratele polticianului. 

Interceptarea telefonică a conversației dintre Andrei Năstase și mama lui, apărută recent în mediul online, a stârnit imediat reacții pe internet. Mai mulți jurnaliști, dar și purtătorul de cuvânt al PLDM, au condamnat publicatea interceptării telefonice și au cerut organele competente să se autosesizeze imediat. 

(update) Reacții la interceptarea conversației lui Andrei Năstase cu mama sa. Vasile Năstase: „Voi sunteți niște mârșăvenii”
(Foto: shok.md)

"Nu pot să tac.
Și ce voi scrie acum și aici nu e despre plahotniuc. E despre instituțiile statului care-mi denigrează Mama, Fratele, țara, orașul, satul natal.
E despre Harunjen, Botnari de la SIS, Zumbreanu, Jizdan! Voi nu sunteți oameni. Nici slugi. Nici profitori.Voi sunteți niște călăi. Niște torționari. După voi plânge aman pușcăria, și pușcărie veți primi!
Voi ați interceptat convorbirea dintre Andrei și Mama. Și ați trunchiat-o, ați falsificat-o, ați dat-o cum v-a convenit.
Voi nu sunteți oameni și nu aveți sentimente față de mamele voastre. Dacă ataci o mamă străină, înseamnă că nu-ți iubești propria Mamă.
Voi sunteți niște secături.
În realitate, Andrei a sunat-o pe Mama să vină la Chișinău pentru a se programa la o nouă operație la ochi, de data asta la o clinică privată. Și să-i facă bucuria să participe la lansarea sa. Am fost alături de Mama, știu cât de mult s-a bucurat când a vazut oameni frumoși alături de Andrei, o sală plină de colegi de-ai săi veniți să-l sprijine. Asta i-a dat sănătate și bucurie sufletească. Și ce n-o să vă spună el, o să vă spun eu. Când o suna pe Mama, era sub perfuzie. Olea, cum se aude, sau Olița, e numele medicului care-i administra medicamentele.
Voi nu sunteți oameni. Voi sunteți zbiri.
Voi ați publicat interceptarea chiar în ziua Înălțării Domnului, de Ispas. E mare păcat, dar nu doar atât. Voi ați publicat intercepția în ziua de naștere a tatălui nostru, Andrei Năstase, care ar fi împlinit 80 de ani, dar care a plecat dintre noi la doar 40 de ani.
Voi sunteți niște mârșăvenii.
Niște jeguri rătăcite în Univers.
Aceste alegeri nu costă nimic dacă de pe obrazul unei mame curge o lacrimă, o singură lacrimă.
Vă urăsc din tot sufletul.
Acum și mereu.
P.S. În aceste clipe Mama se află la Clinica oftalmologică pentru investigații, iar operația a fost programată pentru săptămâna viitoare", a scris Vasile Năstase. 

"ECOUL PR-ului din TUALET. 

Pub

CIUDAT LUCRU: eu nu voiam să merg la alegerile de duminica asta — la alegerile Silviei Radu în calitate de Primar(-ă/-iță). 

Doamna parcă s-a descurcat bine până acum, se va descurca la fel de bine și pe viitor, fără votul meu. Unde mai pui că mă leagă o foarte veche amiciție cu Iv Ceban — n-ar fi fost corect să mă duc la alegeri și să votez pe altcineva. 

DAR IATĂ CĂ AZI, niște voci din unitaz m-au convins să ies duminica din casă. 
Nu știu cum mi-a stat jale, pur omenește, de Năstase. Duminica asta îi voi da un vot — vot de compasiune. Vot împotriva Govnomiotului. 

TAMAN O SĂ TREC PE LA MAMA. De alegeri, mama face cea mai gustoasă mămăligă din lume", a scris și regizorul Viorel Mardare.

"Deci clar în fața cui tremură tot GBC-ul în aceste alegeri? 

Nu de Ion Ceban se tem. 
Cu siguranță nu se tem de ”independenta” Silvia Radu. 
De spoilere nu te poți teme. Cu siguranță nu se tem de Munteanu și Codreanu (ăștia doi trebuiesc ținuți minte într-un capitol aparte). 

De Andrei Nastase se tem. Și este vizibil. 
Cu el și o să votez. Mica mea răzbunare pentru mizeriile aruncate peste oameni care pur și simplu nu le plac. 

Josnic, grețos, mizerabil, urât. 

Iată la ce strategii a ajuns concurența politică în Moldova. 

Dragi executori din middle management, vă asigur, o să ajungem și la voi. Nu o să rămâneți anonimi. Totul trece. Și asta va trece. Unul din voi va cânta și îi va turna pe toți. Și doar cel care va cânta primul, acela va avea parte de puțină iertare și simpatie a publicului. 

Îmi este milă de voi. 
Părinții voștri au eșuat undeva în tentativa lor de a vă da un nivel de educație demn de membru al societății. Sunteți niște lași perverși. 
Vă promit, o să fiți pedepsiți de viață. În 20 de ani noi o să fim oameni împliniți, mulțumiți de viață și fericiți, iar voi o să rămâneți niște mizerii fără caracter", este și părerea exprimată de Dumitru Alaiba.

"Dacă vrei să știi cum arată limita de jos a degradării morale, trebuie să vezi cum sunt linșați mediatic oponenții puterii în Republica Moldova". Să faci publică o înregistrare audio a convorbirii private cu mama bătrână, care n-are cum să știe să folosească căi securizate gen Signal, Watsapp sau Telegram, trebuie să fii мразь. Trebuie să fii мразь să crezi că asemenea metode de luptă politică te fac mai puternic sau pot avea măcar o scuză. Trebuie să fii prost sa nu înțelegi că însăși faptul că asemenea mârșăvenii apar DOAR la adresa oponenților puterii, vorbește de la sine despre adevărata față a acestei puteri, oricât de tare aceasta ar fi lustruita de holdinguri media.

Iar celor care folosesc asemenea metode, vreau să le zic doar una: haideți, domnilor, dacă v-ați băgat deja în telefoanele, mailurile, discuțiile, dormitoarele și viețile noastre, bagați-vă și drept în fu...le noastre, pentru acolo vă este locul. Să fiți sănătoși", a scris pe Facebook prezentatorea și jurnalista Natalia Morari.

Și purtătorul de cuvânt al PLDM, Ion Terguță, a venit cu un mesaj:

"Astăzi avem dovada că statul asta al nostru a murit. Un om a fost interceptat în timp ce discuta cu mama lui și nimeni nu a fost încă arestat pentru aceasta. CU MAMA DISCUTA. Nu vindea rachete nucleare, nu făcea trafic de oameni sau droguri, nu făcea sex. Vorbea cu mama lui. Pe cine trebuie să-l intereseze ce discutăm noi cu mamele noastre? Cine, d-le ministru Jizdan, a fost arestat azi pentru interceptare ilegală, violarea vieții private, și poate pentru încălcarea mutor altor articole din Codul Penal? Pe mine nu mă interesează valoarea electorală a acestei imprimări. Eu vreau să știu cât stat mai este în țara aceasta, și câte drepturi mai avem? Noapte bună Republica Moldova".

"Eu tot deseori îi rog pe părinții mei să facă niște lucruri pentru mine. Îi rog urgent să meargă să achite ceva, să transmită ceva, să preia ceva. Și, de obicei, totul trebuie făcut acum sau ieri și nu suferă amânare. Știu că nu sunt poate cel mai simțit copil, și egoist, și cu lacune în multe. Dar ei sunt părinții mei și niciodată nu mă refuză. Oricât de grele și anevoiase sunt situațiile în care-i pun. Ei sunt singurii cărora îndrăznesc să le cer niște lucruri pe care nu le-aș cere nimănui. Și ei mă iartă și fac asta pentru mine. Va veni o zi și probabil voi fi nevoită să fac asta pentru copiii mei. 

Așa că toate interceptările de azi îs doar un pârț. Și au fost considerate o mare senzație doar de cei care nu au noroc de părinți buni", a scris Nata Albot.

"Interceptarea de astăzi cu Andrei Nastase și mama sa e o PORCĂRIE. 
Procuratura Generală are obligația urgentă să intervină și să răspundă la 2 întrebări.
1. Interceptările îi aparțin? Dacă da - în cadrul cărui dosar penal au fost realizate și cine a scurs aceste interceptări din dosar. De când este suspendat din funcție și ce dosar penal urmează să fie instrumentat pe numele acestei persoane care a făcut scurgeri din dosar?
2. Dacă interceptările nu îi aparțin, a fost porit dosar penal pe faptul realizării unor interceptări ilegale. Cine le-a făcut? Ce riscă?
3. De ce, dracului, aceste interceptări care nu vorbesc absolut despre nimic de interes public, continuă să se afle pe un site obscur. Cine sunt proprietarii acestui site obscur?

Aceste interceptări nu mi-au zis absolut nimic despre Andrei Năstase, în schimb mi-au spus al dracului de multe despre viața privată a oamenilor din acest stat", a scris și directorul de știri al TV8, Mariana Rață.

Astăzi, în mediul online a apărut o interceptare telefonică dintre președintele Platformei DA și mama sa. 

"Calific atacul imoral și criminal asupra mea și a familiei mele drept un atac asupra tuturor alegătorilor din Chișinău și suburbii, drept o tentativă de a-i minți și intoxica", a declarat Andrei Năstase. 

Serviciul de presă al Ministerului Afacerilor Interne a declarat că va veni ulterior cu o reacție în acest caz.

Tot astăzi, în fața Primăriei capitalei a apărut o statuie denigratoare care-l imită pe Andrei Năstase. Pe acest caz a fost reținut jurnalistul Vadim Ungureanu.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub