Citește toate știrile la acest subiect

(update) Mobilizarea diasporei continuă. Sarmale și 200 de plăcinte sunt pregătite pentru cei care vor vota mâine la Parma

Update 18:13 „Mâine la secția de votare din Strasbourg toți vor putea gusta plăcinte făcute cu drag de matusele mele care locuiesc acolo! Studenții mai au o motivație în plus ca să vină la vot!!! Nu trebuie să rămână nicio placințică!”, a scris o altă moldoveancă.

Update 16:48 O moldoveancă stabilită în Parma se pregătește altfel pentru ziua alegerilor. Aceasta a pus sarmalele la fiert și a pregătit 200 de bucăți de plăcinte pentru cei care vor vota mâine la Parma. 

(update) Mobilizarea diasporei continuă. Sarmale și 200 de plăcinte sunt pregătite pentru cei care vor vota mâine la Parma
(Foto: facebook.com / Adopta un vot)Pub

Update 16:08 Grupul public „Adoptă un vot” a fost împânzit astăzi de postări ale moldovenilor care deja și-au început drumul pentru a ajunge la cea mai apropiată secție de votare.

Sutele de kilometri nu i-au oprit pe concetățenii noștri să pornească la drum, iar motivul tuturor este dorința de a aduce o schimbare în Republica Moldova.

Cei 12 moldoveni din orașul Sandnes, Norvegia, care au închiriat un microbuz pentru a ajunge la cea mai aproapiată secție de votare au pornit încă de ieri la drum.

După o noapte de mers, aceștia au făcut o pauză de două ore, iar acum îți continuă drumul spre capitala Suediei - Stockholm.

O altă moldoveancă, Eva Josan, stabilită în Los Angeles a urcat în avion pentru a ajunge în Seattle, unde va putea vota.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub