(update) Internautul care oferă 30 de mii de euro celui care arată casele lui Andrei Năstase, este unul fals

(update 14:38) În urma unor verificări, redacția UNIMEDIA a constat că acest profil de Facebook este unul Fals. Reporterul UNIMEDIA a telefonat pe numărul indicat în postare și niciopersoană nu a răspuns la telefon. 

Un alt indiciu care demostrează că profilul este unul Fake, este poza de profil care aparține cântărețului român, Cristi Nistor, participant la concursul „Vocea României”.

(21:47) Un internaut oferă 30 de mii de euro persoanei care îi demonstrează oficial că candidatul la funcția de primar al Chișinăului din partea Platformei Demnitate și Adevăr, Andrei Năstase, deține 11 locuințe. Acesta spune că oferă banii celui care îi arată măcar 9 dintre ele.

(update) Internautul care oferă 30 de mii de euro celui care arată casele lui Andrei Năstase, este unul fals
(Foto: UNIMEDIA)

Andrei Petru se arată indignat de faptul că mai multe instituții media manipulează cu această informație și îi pătează imaginea lui Andrei Năstase.

„Plătesc 30 000 de euro persoanei care îmi arată cele 9 sau 11 case a lui Năstase. La momentul dat, Andrei Năstase este singurul candidat care merită şi trebuie susținut. Eu nu-s vinovat că liderii unionişti nu se pot uni între ei şi se mănâncă precum câinii pentru primărie şi nu pentru unire şi îmi pare foarte rău că unioniştii n-au înaintat un candidat comun! Dacă îl susții pe Năstase asta nu înseamnă că nu eşti unionist, cuvântul unionist provine de la unire şi nu de la Primărie. Cum Năstase a cedat în favoarea Maiei Sandu la prezidențiale şi cum Maia Sandu a cedat acum la primărie aşa şi unul din cei doi unioniştii (Munteanu şi Codreanu) trebuia să cedeze. Şi dacă votezi pentru Năstase nu pierzi oraşul, dar în salvezi!”, a scris internautul.

Pub

UNIMEDIA amintește că Andrei Năstase este candidatul comun Platforma DA și Partidul Acțiune și Solidaritate la funcția de primar al municipiului Chișinău.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub