(update) Șeful poliției criminale din Hîncești și proprietarul unde a fost împușcat mortal un tânăr de 20 de ani au primit mandate de arest

(update) Șeful poliției criminale din Hîncești și proprietarul unde a fost împușcat mortal un tânăr de 20 de ani, au primit mandat de arest pentru un termen de 30 de zile. 

Astăzi, Judecătoria Chișinău, cu sediul Centru, decide dacă Ion Cojocari, șeful poliției criminale al Inspectoratului de Poliție Hîncești, care împușcat mortal un tânăr de 20 de ani, va sta 30 de zile în izolator sau va fi cercetat în stare de libertate. 

Foto: UNIMEDIA

Judecătoarea cazului este Svetlana Tizu.

UNIMEDIA amintește că pe teritoriul unui centru de agrement un tânăr în vârstă de 20 de ani a fost omorât. Nenorocirea s-a produs la data de 21 iunie în jururul orei 01:00. Tânărul a fost împușcat de către șeful poliției criminale al Inspectoratului de Poliție Hîncești, ceea ce a determinat procurorii să inițieze o cauză penală.

Ulterior s-a constatat că victima este Dan Osipciuc - fiul fostului șef SIS pe regiunea Hâncești. Băiatul, în vârsta de 20 de ani se afla în compania altor doi tineri - Laurențiu Zagorodnîi, fiul deputatului PD Anatolie Zagorodnîi și Corneliu Donică Mâtcu - fiul adoptiv al actualului șef adjunct al Inspectoratului de Poliție Hâncești.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.