Unul dintre cei mai buni fotografi din Moldova, Valerii Corcimari s-a stins din viață. Corpul neînsuflețit a fost găsit într-o prăpastie în munții din Italia

Veste tristă. Unul dintre cei mai buni fotografi din Republica Moldova, Valerii Corcimari s-a stins din viață în munții din Italia. În anul 2017 a devenit specialist principal (fotograf) în Serviciul de presă al Aparatului Președintelui Republici Moldova, Igor Dodon. 

Potrivit presei ruse, Valerii Corcimari a dispărut în urmă cu trei zilei, la data de 20 iunie, iar corpul neînsuflețit al fotografului a fost găsit în această dimineață, unde potrivit primelor informații acesta a căzut în gol într-o prăpastie. 

Valerii Corcimari este născut pe data de 22 iulie 1957. Din 2003 pînă în 2009, el a activat în calitate de fotograf al ex-președintelui Vladimir Voronin.

De menționat că, în 2007, Președintele Voronin i-a conferit titlul onorific „Maestru în Artă”, pentru activitate prodigioasă în mass-media, contribuţie la dezvoltarea artei fotografice şi înaltă măiestrie profesională.

Pub

Raportează o eroare

Știm că nu suntem perfecți.

Dacă ai depistat o eroare în text, te rugăm să selectezi pasajul greșit, și să apeși CTRL+ENTER pentru a o expedia editorilor noștri.

Îți mulțumim că ne ajuți să fim mai buni.