Un tânăr din satul Larga falsifica procuri auto. Ce au descoperit oamenii legii

Oamenii legii au descins la domiciliul unui moldovean de 28 de ani din satul Larga, care conform probelor acumulate pe parcursul a două luni, acesta ar face parte dintr-o grupare specializată în falsificarea procurilor auto. În rezultat, aceștia au ridicat de la domiciliul acestuia o foaie A4 cu ștampilă, trei copii a buletinelor de identitate a unor persoane necunoscute, patru telefoane mobile și un laptop.

Un tânăr din satul Larga falsifica procuri auto. Ce au descoperit oamenii legii
(Foto: border.gov.md)

O primă informație, care a servit ca material de investigație a persoanei în cauză, a fost depistarea la sfârșitul anului trecut, în punctul de trecere „Criva-Mamaliga”(auto), un moldovean care a încercat să revină în țară cu mijlocul de transport, în baza unei împuterniciri notariale, eliberate de autoritățile poloneze, falsificate. În cazul dat, polițiștii de frontieră au stabilit că documentul a fost tipărit de membrii unui grup, format atât din cetățeni ai Republicii Moldova, cât și ucraineni, printre care și tânărul din s.Larga.

Tănărul riscă amendă în mărime de la 550 la 950 unităţi convenţionale sau cu muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore, sau cu închisoare de până la 5 ani.

Pub

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub