Un polițist din Rusia s-a împușcat mortal încercând să omoare un enot cu patul armei

Șeful Departamentului de Investigații al unui sector de poliție din orașul Tiumen, Rusia, s-a împușcat mortal după ce a încercat să omoare un enot cu patul armei de vânătoare. Întâmplarea a avut loc în noaptea de 14 spre 15 august, scrie ura.news

Un polițist din Rusia s-a împușcat mortal încercând să omoare un enot cu patul armei
(Foto: myfeed.ru)

Conform aceleiași surse, maiorul Alexei Kovkov se afla la vânătoare împreună cu prietenii săi. Mașina în care se afla polițistul a călcat peste enot. Kovkov a coborât din mașină și a încercat să omoare animalul rănit cu patul armei de vânătoare. Accidental, arma a împușcat, rănind mortal polițistul.

Serviciul de presă al poliției din Tiumen a confirmat decesul acestuia. „Aflându-se în concediu, în urma utilizării neatente a unei arme, un colaborator de poliție s-a împușcat, fapt ce i-a cauzat moartea. A început cercetarea cazului ce nu are legătură cu activitatea de serviciu a colaboratorului de poliție”, se arată în comunicatul serviciului de presă.

Pub

Se mai menționează că arma cu care s-a împușcat Kovkov nu este cea de serviciu. Potrivit sursei citate, arma ar fi fost neînregistrată.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub