Un om de afaceri ar fi fost dat în urmărire generală

Directorul Societății pe Acțiuni „Agregat” din Ialoveni, Alexandru Stepanenco, ar fi fost dat în urmărire generală, fiind învinuit într-un dosar penal de amenințare cu moartea. Omul de afaceri neagă informația, scrie CrimeMoldova.

Un om de afaceri ar fi fost dat în urmărire generală
(Foto: crimemoldova)

Surse polițienești au comunicat pentru CrimeMoldova, că organele de drept au recurs la această măsură pentru că businessmanul nu dă curs citațiilor de a se prezenta la organul de urmărire penală și este de negăsit pentru a fi adus forțat.

Stepanenco este învinuit că l-a amenințat cu răfuiala fizică și cu moartea pe Igor Ceaica, administratorul SRL „Best Concrete” , pentru ca acesta să facă anumite declarații într-un alt dosar penal în care este bănuit.

Pub

Anterior Crime Moldova a publicat o investigație privind conflictul de la această întreprindere, a căror fondatori sunt Alexandru Stepanenco și  Mikhail Vaisman, un investitor din Israel. Ultimul l-a acuzat pe Stepanenco de preluare prin atac raider a cotei părți pe care o deținea la  o uzină de materiale de construcție.

Solicitat de CrimeMoldova, Alexandru Stepanenco ne-a declarat că se află la Moscova și că săptămâna viitoare revine la Chișinău. Businessmanul a confirmat că figurează în dosarul penal, însă a respins faptul că ar fi dat în urmărire generală.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub