Un gest de solidaritate a poporului francez: Au oferit un camion cu echipamente medicale pentru spitalul din Ungheni

O zi mai specială de Ziua Națională a Franței și pentru spitalul din Ungheni. În localitate a ajuns un camion cu echpimanete medicale, oferite de „Farmacia Umanitară Internațională” din Anjers. Este un gest făcut de francezul Philippe Chaudier, stabilit de ani buni cu traiul în acest oraș și care a ajutat instituția de nenumărate ori. 

Un gest de solidaritate a poporului francez: Au oferit un camion cu echipamente medicale pentru spitalul din Ungheni
(expresul.md)

Valoarea ajutoarelor a depășit suma de două mii de euro. Nu este primul ajutor acordat Spitalului Raional Ungheni acordat de această asociație, condusă de Jacques Rollo.

„Este un gest de solidaritate a poporului francez, dar și o dorință de a-i ajuta pe cei care au nevoie de ajutor atât în  Republica Moldova, cât și alte țări. Aici, la dumneavoastră, legătura cu noi o face Asociația „Degețel”, în frunte cu Philippe Shaudier. Dânsul e o persoană de încredere, asigură transparența în tot ceea ce face”, a declarat pentru „Expresul” Olivier Laurent, asociat, dar și bun prieten a lui Philippe Chaudier.

Pub

Directorul spitalului, Andrei Alexeev, și-a exprimat mulțumirea pentru gesturile făcute de francezul Philippe Chaudier, stabilit de ani buni cu traiul la Ungheni și care a ajutat instituția de nenumărate ori. ”În fiecare secție spitalicească există lucruri donate de poporul francez prin intermediul lui Philippe: paturi, reflectoare, mese de operație, consumabile și multe, multe altele”, a făcut o remarcă Andrei Alexeev.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub