Un fost polițist din Soroca amenință un jurnalist: N-ai fost trăsnit la timp și acum îți ieși din minți

UPDATE: Jurnalistul Vadim Șterbate a fost anunțat acum câteva minute că Boldescu nu mai lucrează de aproape un an în poliție.

Limbaj suburban și amenințător pentru ex-polițistul Serghei Boldescu din Soroca. Supărat pentru că jurnaliștii de la publicația Observatorul de Nord au publicat 2 zile la rând poze cu mașinile poliției parcate neregulamentar chiar lângă inspectoratul de poliție din Soroca, l-a amenințat pe reporterul Vadim Șterbate.

Un fost polițist din Soroca amenință un jurnalist: N-ai fost trăsnit la timp și acum îți ieși din minți
(Foto: Vadim Șterbate via facebook)

Într-un comentariu pe facebook, Boldescu se arată deranjat că jurnaliștii nu se ocupă "cu ceva serios". Mai mult, cu un limbaj suburban și plin de greșeli gramaticale, polițistul îi transmite amenințător: "n-ai fost trăsnit la timp și acum îți ieși din minți".

Incidentul a fost făcut public de Vadim Șterbate pe pagina sa de facebook. Jurnalistul din Soroca își exprimă regretul pentru situația creatăși se întreabă de ce "în loc să fie luate măsurile legale, polițiștii procedează anapoda". "Păcat, căci știu mulți polițiști onești în organele de interne", își încheie mesajul Vadim Șterbate. 

Pub

Ex-polițistul Serghei Boldescu nu a comentat deocamdată incidentul. 

 

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub