Un deputat australian și-a cerut iubitul în căsătorie: Care a fost răspunsul acestuia

Un parlamentar australian și-a cerut partenerul în căsătorie în timpul dezbaterii din Camera Reprezentanților pe tema proiectului de lege privind legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex, informează DPA, citat de AGERPRES.

 Un deputat australian și-a cerut iubitul în căsătorie: Care a fost răspunsul acestuia
(Foto: AGERPRES.ro)

Tim Wilson, membru în cadrul Partidului Liberal din coaliția conservatoare aflată la putere, a profitat de moment pentru a-l cere în căsătorie pe Ryan Bolger, partenerul său cu care are are o relație de lungă durată, iar răspunsul lui Bolger a fost „Da”.

''Această dezbatere a fost coloana sonoră pentru relația noastră'', a spus Wilson, un susținător pentru drepturile homosexualilor. ''Știm amândoi că nu acesta este motivul pentru care ne-am implicat în politică, dați-ne oricând reforma taxelor!'', a precizat acesta.

Pub

Inițiativa pentru legalizarea căsătoriilor între persoanele de același sex din Australia a trecut săptămâna trecută de Senat, în cadrul căruia aproape 62% dintre australieni au votat în favoarea modificării legislației pentru permiterea căsătoriei cuplurilor formate din parteneri de același sex.

''Această lege nu ia nimic nimănui. Pur și simplu face ca o națiune să fie un loc mai bun și mai corect'', a mai spus Entsch, care a purtat la dezbateri o cravată în culorile curcubeului.

Votul final este așteptat în această săptămână, precizează sursa citată.

Cum ți s-a părut articolul?
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0
  • 0

Pub